BASES

Presentació de fotografies del 9 al 27 de  novembre del  2015
Lliurament de premis: a determinar segons qui quanyi

PARTICIPANTS

El concurs és obert a totes les persones a partir de 12 anys.

Cada concursant podrà presentarà un màxim de TRES fotografies.

TEMÀTICA

L’objectiu del concurs és reflexionar sobre la (des)igualtat de gènere en la vida quotidiana, per tant, es contemplen dues possibilitats:

a) Recollir imatges i/o símbols quotidians que ja representin igualtat de gènere

b) Recollir imatges i/o símbols quotidians que reflecteixin desigualtat de gènere. Aquestes imatges s’hauran de retocar i transformar en imatges i/o símbols que posin de manifest la igualtat, que és l’objectiu del concurs.

PRESENTACIÓ DE FOTOGRAFIES

Totes les fotografies han de ser originals i presentades pels propis autors i autores de les fotografies.

Les fotografies es podran presentar fins el dia 27 novembre a través de qualsevol aplicació de mòbil:

  • Segueix @cbsripolles a Instagram, twitter, facebook  i penja la foto amb un títol, i  amb aquest hashtag #enfocatperlaigualtat 
  • Agrega a Cbsripolles al whatshapp, (630265142) o bé a   l’adreça electrònica: cbsripolles@ripolles.cat  i envia la foto posant el vostre nom, cognoms, títol de la foto.

FORMAT

No hi ha cap limitació quant als retocs o manipulacions, digitals o reals.

EXHIBICIÓ DE LES FOTOGRAFIES

Les fotografies estaran exposades a mesura que es presentin al blog Enfoca’t per la igualtat i a les xarxes socials del CBS Ripollès.

CRITERIS 

La idea més original a l’hora de transformar la imatge i/o símbol de desigualtat en igualtat de gènere.

La imatge i/o símbol final proposada com a igualtat de gènere hauria d’evitar reproduir estereotips de gènere.

JURAT 

El jurat, format per professionals de la fotografia del Ripollès així com per professionals d’igualtat de gènere, de cohesió social i comunitat i de joventut del Ripollès. Es valorarà la qualitat tècnica, l’originalitat i la representativitat d’acord amb la temàtica del concurs.

Serà responsabilitat del jurat: rebutjar les fotografies que no s’ajustin a les bases; escollir les guanyadores; declarar desert o compartit qualsevol dels premis; donar les mencions honorífiques que estimin oportunes, i estarà facultat per dirimir qualsevol eventualitat no prevista en les bases. Totes les decisions seran inapel·lables.

A l’hora de valorar els treballs el jurat tindrà en compte la qualitat fotogràfica de les imatges presentades i la idea que plasmi millor la igualtat de gènere.

PREMIS

Premi a la Igualtat de gènere: a determinar

Premi a la Originalitat: a determinar

LLIURAMENT DE PREMIS

Els premis es lliuraran in situ al Centre Educatiu on estigui matriculada la persona guanyadora. S’acordarà amb el Centre corresponent.

EXPLOTACIÓ

Les imatges premiades quedaran en poder de les entitats organitzadores, que es reserven el dret de poder-les publicar, en format electrònic o paper. Les imatges premiades es penjaran als webs, blogs i xarxes socials de les entitats organitzadores.

ACCEPTACIÓ DE LES BASES

La participació en el concurs suposa l’acceptació de les bases. La violació d’algun dels punts de les bases suposarà la desqualificació de la persona concursant.